Formatting plug-in
The Formatting plug-in for LCD Smartie allows the output from other plug-ins for be formatted to better suit the small size of LCDs, by shortening output with dots ("..."). It can also be used to display numbers with correct notation.
function1
$dll(formatting,1,{number},{style}) applies numeric formatting to the {number} parameter, using the formatting passed in the {style} parameter. For example,
$dll(formatting,1,1234.5,#`##0.00) yields "1,234.50".
function2
$dll(formatting,2,{text},{length}[#{number of dots}]) shorten a string and adds dots, if required. For example,
$dll(formatting,2,123456789012345678901234567890,10#4) yields "123456....".
function3
$dll(formatting,3,{bytes},) converts {bytes} to bits. Nuff said.
function4
$dll(formatting,4,{number},[{format}]) attempts to format the byte value in {number} down to a smaller number, and add a "scale". For example,
$dll(formatting,4,$dll(perf,4,5,\Memory\Available Bytes),#`##0.00)B yields "1.72GB"
Further documentation and examples are provide in the enclosed Read Me file. Requires .NET 2 Framework.
v1.0
Download (7.15KB)
JJ
Our new official repo is on github
LCD Smartie version 5.6 is released!
Download it now: https://github.com/LCD-Smartie/LCDSmartie/releases
LCD Smartie version 5.6 is released!
Download it now: https://github.com/LCD-Smartie/LCDSmartie/releases
Formatting plug-in
Moderators: _X7JAY7X_, caesar, IFR, mattcro, limbo
-
- Plugin Author
- Posts: 35
- Joined: August 3rd, 2005, 12:34 am
- Contact:
-
- Posts: 1
- Joined: November 8th, 2010, 1:16 am
Re: Formatting plug-in
Hi,
Is there an alternative for Win7 x64... I get external exception...
I think the problem is in .Net 2.0
Thanks
P.S.
===
Sorry if this is answered already
Is there an alternative for Win7 x64... I get external exception...
I think the problem is in .Net 2.0
Thanks
P.S.
===
Sorry if this is answered already
-
- Plugin Author
- Posts: 35
- Joined: August 3rd, 2005, 12:34 am
- Contact:
Re: Formatting plug-in
Hi,
Unfortunately, I don't use Smartie any more, so I can't test out this problem. I'll try and drag out my LCD and see if I can find a mo to take a look.. tho, I'm not sure my current system even has a Parallel port to hook up the LCD???
JJ
Unfortunately, I don't use Smartie any more, so I can't test out this problem. I'll try and drag out my LCD and see if I can find a mo to take a look.. tho, I'm not sure my current system even has a Parallel port to hook up the LCD???
JJ
-
- Plugin Author
- Posts: 1604
- Joined: February 13th, 2005, 7:38 pm
- Location: Athens - Greece
- Contact:
Re: Formatting plug-in
if you want to test only... you can use the virtual lcd (desktop.dll)Jumpin' Jon wrote:Hi,
Unfortunately, I don't use Smartie any more, so I can't test out this problem. I'll try and drag out my LCD and see if I can find a mo to take a look.. tho, I'm not sure my current system even has a Parallel port to hook up the LCD???
JJ